23
Авг

Летище София и еasyJet изпратиха 1 000 000-я пътник за Лондон-Гетуик

Щастливката е Светлана Шивачева и е на 40 години. Тя живее със семейството си във Великобритания от 20 години. Летище София и авиокомпания easyJet бяха подготвили различни изненади.

От страна на летището късметлийката и семейството й получиха карта „New Generation Lounge-Silver” за многократни посещения в салоните за гости. Изненади имаше и за пътниците под номера 999 999 и 1 000 001. Те ще се възползват от възможността да се насладят на удобствата на новооткрития салон „София“, който се намира на терминал 1.

От авиокомпанията Светлана Шивачева получи ваучер за безплатни самолетни полети за двама между София и Лондон-Гетуик, а всички останали пътници бяха зарадвани с малки шоколадови изненади.

Семейство Шивачеви бяха посрещнати и поздравени от капитана и екипажа на полет EZY8974, който излетя за столицата на Великобритания.

Лондон е най-предпочитаната дестинация от летище София. От началото на годината само по линията София – Лондон-Гетуик на авиокомпания еasyJet са пътували близо 85 000 пътници в двете посоки.