Новини

12
Окт

България има потенциал да се превърне в популярна дестинация

„Летище София стимулира авиокомпаниите с отстъпки и ниски летищни такси, за да привлече повече туристи в страната“, това обяви Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на „СОФ Кънект“ по време на Хотелския инвестиционен форум 2021, най-голямото годишно събитие в бранша.

12
Окт

Атрактивна търговска зона и нови стандарти в почистването на летище София

Мениджърският екип на „СОФ Кънект“, воден от идеята да повиши качеството на услугите и да осигури по-добро пътническо преживяване, ще приложи нов бизнес модел, базиран на най-добрите световни летищни практики. Решението е взето след цялостен анализ, част от който са и множеството препоръки и критични коментари от пътници. Те са свързани с чистотата на терминалните сгради, както и с обслужването, организацията и визията на търговските обекти.

08
Окт

Мобилен пункт за ваксинация на летище София

От понеделник, 11 октомври, на Терминал 1 пред сградата на Пристигащи ще бъде разположен специално оборудван автобус за ваксиниране на всички желаещи.

24
Сеп

С най-съвременна и екологична технология се почиства пистата на летище София

Методът, избран от мениджърския екип за почистване с помощта на вода под високо налягане, се прилага на повечето международни летища в света. Решението на „СОФ Кънект“ да използва този подход потвърждава категоричния ангажимент към безопасността, сигурността и прилагането на най-новите и доказани стандарти в летищната експлоатация и поддръжка. Обработените до момента повърхности са с много добри качествени показатели. Процесът е екологичен и по никакъв начин не уврежда асфалтовата настилка.

14
Сеп

10 години летище София и Qatar Airways

С воден салют бе посрещнат полетът Доха-София, който отбеляза дългогодишното партньорство между столичното летище и авиокомпанията. В тържествена обстановка пътуващите по линията получиха специални подаръци.