Месечни промоции

Актуалните месечни предложения може да разгледате ТУК

SA TAX FREE & TRAVEL RETAIL

Магазините за травъл ритейл и безмитни продажби на Летище София са разположени на двата терминала и работното им време е съобразено с разписанието на първите излитащи и последните кацащи полети за деня. Продажните цени на стоките са определени в евро. Закупените стоки могат да бъдат заплатени с кредитни, дебитни карти или в брой в следните валути: български лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове и британски лири.

Магазините на Летище София предлагат богат асортимент от стоки на изключително атрактивни цени: парфюмерия и козметика, тютюневи изделия, аксесоари, играчки, алкохолни напитки, подбрани захарни изделия на чужди и български производители, както и био козметични продукти и подаръчни комплекти с натурални съставки.

Ако заминавате от Летище София по дестинация извън Европейския съюз без последващо прекачване на друго летище в Общността, можете да се възползвате от възможността да пазарувате богат асортимент от стоки на Duty&Tax Free цени. Такива стоки се предлагат само в магазините SA Buy/Bye Shop.

Най-добрите български винопроизводители представят своята продукция в магазините SA Spirit of Bulgaria. Направената тук покупка може да се превърне във високо оценен сувенир или част от спомена за прекрасната природа и древни традиции на България.

Докато очаквате своя багаж, не пропускайте да посетите SA Stop & Buy Shop. Добрата покупка може да бъде чудесен завършек на Вашето пътуване.

В магазините на SA Tax Free & Travel Retailсе приемат Mastercard, Visa , както и всички дебитни карти Visa, Visa Electron, Mastercard и Maestro, без значение коя е банката издател.

 

 

SA Buy/Bye Shop

Те разполагат с богат асортимент от продукти с гарантирано качество и произход, съобразени с вкусовете и желанията на нашите клиенти. Тук могат да бъдат закупени най-актуалните предложения от продуктовата гама на световно известни марки като:

  • парфюмерия и козметика - Chanel, Dior, Bulgari, Shiseido, Hermes, Guerlain, YSL, Armani, Boss, Lancôme, Clinique, Zadig&Voltaire, D&G, Estee Lauder и др.
  • аксесоари – Swarovski,  Guess, Longchamp, Fossil, Desigual, Zeades, Samsonite, Roberto Cavalli, Phantasya, Crysalis и др.
  • алкохолни напитки на водещи производители : Diageo, Pernod Ricard Group, LVMH, Beam Suntory, William Grant & Sons, Bacardi-Martini и др.
  • тютюневи изделия на водещи производители – Philip Morris, Imperial Tobacco, BAT, JTI, Karelia Tobacco, КТ Интернешънъл и Булгартабак
  • захарни изделия – Mondelez, Ferrero. Lindt, Мars, Nestle, Guylian, Starbrook и др.
  • детски играчки – Lego, Мattel, Nici, Spiegelburg, Simba Toys и др.
Терминал 1 и 2 в салоните за заминаващи пътници, непосредствено след граничен контрол.

Освен тези марки, в магазините SA Buy/Bye Shop ще откриете и био козметични продукти и подаръчни комплекти с натурални съставки на водещи български производители като “Био Фреш” и “Зорница къмпани”, разработени предимно на основата на известната по цял свят българска маслодайна роза. Интерес за Вас ще представлява и богатият асортимент от подбрани захарни изделия на български производители.

Единствено в магазините с бранд SA Buy/Bye Shop се предлагат стоки на Duty&Tax Free цени, от които можете да се възползвате, когато пътувате до дестинация извън територията на Европейския съюз и не извършвате прекачване на друго летище в Общността.

Докато изчаквате да бъдете поканени за качване в самолета, не пропускайте да посетите нашите магазини SA Buy/Bye Shop.

Добрата покупка, улеснена от професионалния ни консултант и атрактивната цена, ще бъде едно приятно начало на Вашето пътуване.

SA Stop/Buy Shop

При пристигане на Летище София можете да посетите нашите магазини SA Stop & Buy Shop.

Имате възможност да закупите от тях стоки на изключително атрактивни цени, предназначени единствено за летища, с които да зарадвате своите близки. асортиментът е съобразен с предпочитанията на нашите клиенти. Това е мястото, където можете да закупите желания марков парфюм, козметика или алкохолна напитка вече извън ограниченията за превоз на течности и гелове при пътуване по въздух. Всички предлагани продукти са с гарантирано качество и произход.

Докато очаквате своя багаж, не пропускайте да посетите SA Stop & Buy Shop.

Добрата покупка може да бъде чудесен завършек на Вашето пътуване.

Терминал 1 и 2 пристигащи пътници, непосредствено след граничен контрол.

SA Spirit of Bulgaria

Магазините с бранд SA Spirit of Bulgaria предлагат прецизна селекция на висококачествени български вина и спиртни напитки с гарантиран произход. В SA Spirit of Bulgaria, разположен с салон Заминаване на Терминал 2, може да откриете подбран асортимент от български млечни и месни деликатеси, традиционни подправки, мед, билкови чайове, конфитюри и български сувенири. Не пропускайте да опитате като се присъедините към традиционните дегустации – в самите магазини или в салон «Преслав» на Терминал 2.

Вашата покупка, улеснена от професионалния ни консултант и изгодната цена, ще разнесе по света искрата и духа на България

Терминал 1 и в Терминал 2, в граничните зони на салоните за заминаващи пътници.
Между първия и последния заминаващ полет.

LA CASA DEL HABANO

Престижните Хавански пури - Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta, H.Upman, Hoyo de Monterrey, Trinidada, San Cristobal, Cuaba, Vegas Robaina, Punch; Пури и пурети производство на Villiguer Sohne GMBH, Agio Cigars.

Тютюни и аксесоари за лули, аксесоари за пури - резачки, запалки, кибрити, умидори и др.

Терминал 2, Гранична зона
+359 886 66 57 47
Работно време

МАГАЗИН ЗА МОДА И АКСЕСОАРИ

Дрехи, обувки, чанти, куфари,  колани, портфейли,  шалове, очила, аксесоари за коса, аксесоари за бръснене, чадъри, вратовръзки.

Марки

BENETTON, CERRUTI 1881, CALVIN KLEIN, COCCINELLE, ERMANO SCERVINO, JANEKE, KENZO, KRIZIA, MICHAEL KORS, MOLIABAL, MOSCHINO, NINA RICCI, OMEGA, PIERRE CARDIN, ROCCOBAROCCO, SISLEY, VALENTINO, VERSACE JEANS, VIVIEN WESTOOD, WOLFORD

Терминал 2, Гранична зона

IRIS

МАГАЗИН ЗА БИЖУТА, ЧАСОВНИЦИ И АКСЕСОАРИ

Магазин за бижута на летище София предлага голям асортимент от сребърна златна и стоманена бижутерия, съчетаващи в себе си красиви и стилни изработки, задоволяващи всеки вкус. В магазина ще намерите колиета от естествени перли, аксесоари  и часовници .

Терминал 2, Гранична зона

МАГАЗИН ЗА ДЕТСКИ ИГРАЧКИ

Детски играчки, подаръци и игри за забавление на малчуганите.

Терминал 1  – Гранична зона
+359 2 937 3311

      +359 2 937 3330

БЪЛГАРСКИ СУВЕНИРИ

Магазин за сувенири на летище София предлага голямо разнообразие от български сувенири: Троянска керамика, Пирография, Пана и картини от известни български автори, автентични български носии и одежди, битова тъкан, традиционни български накити , разнообразие от кукли с традиционни български носии от различни краища на България, реплики на безценните български съкровища и находки.

Терминал 1 и Терминал 2, Зони за пътници
+359 2 937 3311
+359 2 937 3330

КНИГИ, ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ

 Вестници, списания, книги, пътнически карти и пътеводители, дребни пакетирани хранителни стоки и цигари.

Терминал 1 и Терминал 2, Обществени и гранични зони.
+359 886 097 301

Още магазини

ПАКЕТИРАНИ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ

Разнообразни закуски, сандвичи, безалкохолни и алкохолни напитки, минерална вода и др.

+359 887 596 657
Терминал 2 – Обществена зона

 

ЦВЕТЯ И СУВЕНИРИ

Свежи цветя и малки подаръчета

Терминал 2, Обществена зона

 

МАГАЗИН  Relay

Традиционни български хранителни стоки, вестници и списания.

Терминал 2, Зона за пътници

 

АВИОШОП

Авиосувенири и произведения на изкуството, свързани с авиацията

Терминал 2, обществена зона
+359 886 865 001

Аптека „СУБРА”

Телефон +359 888 602 403
Терминал 2– Обществена зона